top of page
Elea familie opstellingen

Praktische informatie

Werkwijze, kosten en afspraken

Als je jezelf goed kent, kun je steeds meer kiezen voor het leven dat bij jou past. 

Werkwijze: systemisch kijken

Vanuit de positie die we als kind  aannemen in ons familiesysteem ontstaan allerlei patronen die we ongemerkt in ons leven herhalen. In de sessies en workshops werken we systemisch. We kijken naar dynamieken: hoe reageer je op de ander, in welke systemen functioneer jij en wat is de invloed van het grote geheel op jou als mens?

 

We werken in het hier en nu, met jouw vraag als startpunt. Daarbij kijken en luisteren we naar de onderstroom: we maken zichtbaar wat eerder verborgen bleef.  Zo kan helder worden waar jouw hindernissen zitten en ontstaat er ruimte voor ontwikkeling. In de sessies werken we ervaringsgericht. In het moment ga je ontdekken wat er nodig is om de volgende stap te maken.

Elea Werkwijze Systemisch
Elea Kosten & Vergoedingen

Kosten & vergoedingen

Een sessie duurt ongeveer een uur. De kosten zijn inclusief BTW: € 95,-. Je betaalt na afloop van de sessie met pin in de praktijk

Je ontvangt voor het consult een nota voor je zorgverzekeraar. Afhankelijk van je verzekeraar en je pakket, krijg je de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. De consulten vallen onder Psychosociale begeleiding in het aanvullend pakket. Voor exacte informatie verwijzen we je naar de zorgverzekeraar zelf. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts.

 

Relatietherapie en workshops worden niet vergoed door de verzekering. 


De kosten voor de workshops vind je in onze agenda. Teamcoaching in bedrijven in overleg. 

Afspraak maken en aanmelden

Heb je vragen over jouw ontwikkeling? Of wil je weten welke training bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens een oriënterend gesprek kijken we samen welke begeleiding het beste past bij jouw vraag.

De praktijk is bereikbaar op werkdagen van 09.30u - 18.00u. 

Je kunt bellen met 040 - 237 74 77, mailen naar info@elea.nl of online aanmelden voor een afspraak of workshop. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je aanvraag te bespreken. Pas daarna is je aanmelding definitief.

Elea Afspraak maken

Kwaliteit, vragen en klachten

Elea is aangesloten bij organisaties die het niveau van de aangesloten therapeuten controleren en toezicht houden op de kwaliteit. Elea is geregistreerd lid van:

  • De NVPA - met licentienummer 100328

  • De S.C.A.G. - met licentienummer 10379

  • En het RBCZ - met licentienummer 204647R

Vragen en klachten

Ben je niet tevreden? Geef het gerust bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing. Mochten we er echt niet uitkomen dan kun je je wenden tot de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen of het S.C.A.G. Bij het S.C.A.G. centrum van klachten en geschillen kun je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris. Deze ondersteunt bij het formuleren van uw klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Samen wordt gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor de klacht. De klacht wordt binnen zes weken afgehandeld.

Elea Kwaliteit en Klachten
bottom of page