top of page

Corry van Zandwijk

Oprichter, trainer & coach

Vanuit mijn eigen ervaringen en een diepe liefde voor het leven, ben ik altijd nieuwsgierig naar de ontmoeting met de ander. Naar wat zich laat zien in het moment en de beweging die je van binnenuit maakt. 

 

Samen onderzoeken we wat je tegenhoudt en wat er nodig is om weer vanuit vrijheid te kunnen leven. Er zijn altijd mogelijkheden tot groei, én er zijn situaties die je soms gewoon moet accepteren. Er zijn ontelbare manieren om dat te doen, in zachtheid, veiligheid en verbinding.

Mijn achtergrond: Ik studeerde voor Haptotherapeut in Doorn, Gestalttherapie, Familie/Organisatie-opstellingen aan het Hellinger Instituut, mindfulness trainer (See True), losse trainingen bij Phoenix opleidingen en vele nascholingen op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn.

Elea Corry van Zandwijk

Sigrid Kindt

Coach & assistent vrouwengroepen

Mijn passie is mensen begeleiden om vanuit nieuwsgierigheid naar zichzelf te kijken. Jarenlang leefde ik in mijn hoofd. Problemen en situaties analyseren; feiten, standpunten, overtuigingen; alle invalshoeken van iedereen nam ik mee. Mijn grote glimlach altijd zichtbaar aan de buitenkant. ‘Ik ben niet goed genoeg’ is wat ik mezelf lang heb verteld. Hierdoor ging ik hard werken, mijn uiterste best doen en perfectie overtreffen. Met een bore- en later een burn-out tot gevolg. 

Inmiddels kan ik in mijn hele lichaam gevoel waarnemen. Ik maak tijd en ruimte voor mijzelf. Mijn weg kenmerkt zich door een grote nieuwsgierigheid om mezelf te leren kennen. Dat er op sommige vragen geen antwoord is en dat juist dat ruimte en vrijheid geeft. Dankbaar voor ‘de ander’, die mij spiegelt wat ik zelf niet kan zien. Coaching is bewustwording en vanuit daar een keuze hebben om het anders te doen. Elke keer weer. Geen quick fix, wél inzicht om anders te handelen.

 

Mijn achtergrond: is technische natuurkunde, systemisch werk en professionele communicatie (Phoenix opleidingen) en nu ook lichaamsgerichte psychotherapie (jaar 3). Ik luister graag naar het verhaal in het verhaal. En kijk naar wat je lichaam vertelt. Verder hou ik van festivals, dansen met mijn ogen dicht, nieuwe recepten, mijn lieve vriend en onze kat Sparry, spontane ontmoetingen, blote voeten in het zand, natuurwandelingen en zon! 

Aleksandar Ševo

Coach & assistent persoonlijk leiderschap

Wees welkom met wat er voor jou toe doet, wat je dwars zit, waar je nieuwsgierig naar bent in jezelf, of in de relatie met anderen. Of het werk of privé gerelateerd is, we gaan samen kijken hoe je wilt ontwikkelen. Met bewustzijn kan je anders naar de dingen kijken, andere keuzes maken. Stappen zet je zelf, ik loop naast je, kijk in zachtheid en steun je in je proces. 

Sinds 2000 woon ik Nederland. Ik ben geboren in Joegoslavië wat nu Servië is. Ik heb ervaren wat oorlog is, en ik moet nog vaak leren omgaan met angst. 'Het gevaar is altijd kleiner dan de angst', zingt Stef Bos in zijn liedje Dichterbij de kern. Dat raakt me iedere keer. Daarnaast weet ik hoe is het is om een nieuw thuis op te bouwen in een ander land en te zoeken naar waar je bij hoort. Inmiddels heb ik een mooi leven kunnen opbouwen en leer en groei ik nog dagelijks. 

 

Mijn achtergrond: van huis uit ben ik een nuchtere techneut, ik heb elektronica gestudeerd in Belgrado. En later Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen. Ik volg ieder jaar workshops bij Elea, met name Verlangen en Persoonlijk Leiderschap. Ik werk bij een groot technisch bedrijf, ben vader van vier zoons en heb mijn tweede grote liefde ontdekt. Ik vind inspiratie in de natuur en bewonder het cyclische van de seizoenen, ik klus met veel geduld, en hou van reizen en nieuwe ontmoetingen.

Aimée van Dinten

Coach en lichaamswerk (in opleiding)

Soms kom je er met woorden niet uit, of zit er zoveel spanning in je lijf dat het belangrijk is om eerst wat meer rust te vinden. Van je hoofd weer in je lijf te landen. Ik geloof in de kracht van zachte aanraking. Door met mijn handen te luisteren naar verschillende lagen van je Zijn, kan je lichaam zich de ruststand weer herinneren.
 
Wanneer je diep kunt ontspannen, spreken we jouw zelfherstellend vermogen aan en komt er een helingsproces op gang. Ik help je om te vertragen en je gedachten wat meer los te laten. Contact te maken met de sensaties in je lijf en te verzachten wat vast zit. Met meer ruimte in je lichaam, zul je anders bewegen in je dagelijks leven.

Mijn achtergrond: ik ben cultuurwetenschapper en tekstschrijver, verder ben ik opgeleid in de hatha yoga, schrijf ik over de relatie tussen trauma, lichaam en brein en heb ik inmiddels mijn eerste jaar Cranio Sacraal Therapie afgerond. Verder ben ik graag in de natuur te vinden, dans ik het liefst op oosterse muziek, laat ik me graag verwarmen door de zon en hou ik van etentjes, avontuur en goede gesprekken.​

Anne-Marie Kemps

Coach en trainer 

"Beter een heel mens dan een goed mens!" Deze quote van Carl Jung raakte me jaren geleden recht in mijn hart en in mijn verlangen om mezelf te kunnen zijn. Met al mijn fijne en minder fijne kanten. Wat was ik altijd bezig om het goed te doen voor anderen, waardoor ik niet thuis was bij mezelf. Misschien ken jij het ook wel; jezelf aanpassen, veel in je hoofd zitten en vooral voor de ander denken, jezelf conformeren of juist onzekerheid over jezelf: Wat vind ik? En wat wil ík eigenlijk?

In coaching gaan we stilstaan, opnieuw kijken en voelen. Waar kom je vandaan? Welke patronen heb jij ontwikkeld? En hoe doe je dat nu in je werk, in je relatie(s), op school of in je gezin? Wanneer je inzicht krijgt in jezelf, je gedrag en emoties, je eigen lichaamssignalen leert herkennen, leert dealen met wat er is, ontstaat er als vanzelf ruimte om het anders te gaan doen. Op jouw manier. 

Mijn achtergrond: systemisch werk (Phoenix opleidingen), PSBK en systeemopsteller. Mijn eerste opleiding logopedie (HBO) zet ik nu soms in bij coaching als het gaat om de thema's stem geven, ademen en helder communiceren. Verder kijk en luister ik naar lichaamssignalen, als ingang om contact te maken. Van huis uit ben ik plattelandsdochter, met een grote liefde voor dieren. Inmiddels ben ik de trotse moeder van drie kinderen, pubers op weg naar volwassenheid. Ik hou van wandelen, de natuur ervaren in mijn lijf, tekenen in de stilte zodat ieder detail de ruimte krijgt en een gezonde dosis zelfspot en humor. 

Elea familie opstellingen

Elea coaches

Toegewijd aan ontwikkeling

Als je jezelf goed kent, kun je steeds meer kiezen voor het leven dat bij jou past. 

bottom of page