top of page

Individuele Begeleiding

Soms loop je vast, lukt het niet om zelf in beweging te komen. Of loop je steeds tegen dezelfde patronen of situaties aan. Ook al ervaar je een crisis of een probleem, er is niets mis. En vaak geeft de situatie je een kans om te groeien. Het kan fijn zijn als iemand met je meekijkt. Dat je steun krijgt om oude patronen te doorbreken, los te komen van het verleden en te ontdekken wie jij echt bent. 

 

Een pasklare oplossing is niet waar het om gaat, we werken ervaringsgericht. In het moment ga je ontdekken waar je vastloopt en wat er nodig is om de volgende stap te maken. Neem gerust contact op voor een kennismaking of om je vraag te bespreken. 

Contact

Workshops & reizen

Voortdurend zoeken naar bevestiging, jezelf wegcijferen om aardig gevonden te worden of jezelf niet open durven stellen voor contact. In relatie met anderen kun je vaak nog beter ontdekken waar je in vastloopt. In onze workshops krijg je zicht op verschillende dynamieken. Daarnaast kan je (h)erkenning vinden in de groep, als ondersteuning in jouw persoonlijke groei.

 

We werken ervaringsgericht. In kleine groepen, soms in tweetallen en altijd met aandacht voor ieders proces. We nemen daarin alles mee: ons hoofd, hart en lijf. Je gaat ervaren waar het bij jou over gaat, zodat je vanuit meer vertrouwen weer je eigen richting kunt kiezen in het dagelijks leven. 

Agenda

Teamcoaching in organisaties

Teamcoaching is nuttig wanneer bepaalde doelen niet bereikt worden en dit niet op de rit komt met aanpassingen in structuren en processen. Wij begeleiden teams die een krachtige impuls willen geven aan de onderlinge samenwerking. 

 

Onze focus ligt niet op inhoudelijke taken, wij richten ons meer op de 'onderstroom' van het team: de onderlinge verhoudingen, de werksfeer en onuitgesproken verwachtingen. Er ontstaat een setting waarin openlijk en in vertrouwen gewerkt kan worden. Zodat teams weer vanuit hun kracht kunnen gaan functioneren. 

Contact

Familie opstellingen & werkwijze

Vanuit de positie die we als kind aannemen in ons familiesysteem, ontstaan allerlei patronen die we ongemerkt in ons leven herhalen. Tijdens een familie opstelling leer je je los te maken van belemmeringen die niet bij jou horen. Je neemt je eigen plek in, vanuit waar je meer rust en vrijheid ervaart. Je kunt weer verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. 

 

In onze sessies en workshops werken we systemisch. Dat betekent dat we kijken naar dynamieken: hoe reageer je op de ander, in welke systemen functioneer jij en wat is de invloed van het grote geheel op jou als mens? Met systemisch werk maken we zichtbaar wat eerder nog verborgen bleef. Zo kan helder worden waar jouw hindernissen zitten en ontstaat er ruimte voor een nieuwe beweging of ontwikkeling. 

Relatie Begeleiding

Heb je problemen in je relatie? Kun je elkaar niet meer bereiken of nemen emoties of ruzie steeds de overhand? Je steeds opnieuw verbinden kan een grote uitdaging zijn. En soms is de verbinding met jezelf en met elkaar uit het oog verloren. In een relatie ben je intiem en dichtbij elkaar. Het is vaak dé plek waar jullie diepste patronen zich steeds opnieuw laten zien. 

 

In relatiebegeleiding leer je om in zachtheid naar elkaar te kijken. Wat is van jullie en wat zit nog in de weg van oude patronen uit het verleden? We onderzoeken wat er nodig is om elkaar weer echt te ontmoeten. Je kunt samen werken, individueel of meedoen met onze relatie avonden. 

Contact
strand2.jpeg

Persoonlijke ontwikkeling

Aanbod en werkwijze

Hoe jij beweegt in jouw dagelijks leven staat in relatie tot jouw familiesysteem.

bottom of page